El Cabrit

A AJRiera servim un cabrit jove, d’entre 10 i 12 setmanes de vida, criat i alimentat amb llet de la mare i 100% natural.

A AJRiera creiem que l’origen i l’alimentació dels cabrits és fonamental per oferir un producte amb tot el sabor i qualitat en la carn. A diferència d’altres empreses a AJRiera NO servim cabrit d’importació alimentat en grans explotacions i mitjançant llet en pols o derivats.

Podem servir aquest cabrit, de 3 a 5 quilos de pes ja que disposem de ramaders de confiança en la nostre zona. En èpoques festives de gran demanda de cabrit com Nadal, disposem de proveïdors professionals, sempre del país, que ens garanteixen seguir oferint un cabrit excepcional.

La frescor i el color clar de la carn d’aquest cabrit que venem anticipa la qualitat i el sabor gustós que tindrà un cop cuinat.

Cartell AjRiera Xai i Cabrit del pais
⬇ Selecció personalitzada

Assentem les nostres bases en el coneixement profund del nostre client per tal d’oferir un servei personalitzat i un tracte directe i proper. La nostra experiència és clau a l’hora de seleccionar els caps segons les necessitats personalitzades per a cadascun dels nostres clients.

Selecció personalitzada de cabrits a Girona
⬇ Garantia en el transport i selecció personalitzada

Seguim tots els controls marcats per ramaderia i sanitat en el transport del producte en viu com la posterior distribució en canal.

⬇ Control total des de l'escorxador

En arribar a l’Escorxador de Girona, els Serveis Veterinaris Oficials controlen la desinfecció del vehicle, la documentació dels animals i vetllen per la correcta execució de totes i cadascuna de les etapes del sacrifici. Un cop sacrificat l’animal, es pesa amb fetge i sense mantellina i es conserva directament en les cambres de refrigeració.

Etiqueta Cabrit Aj Riera

El Cabrit que venem

En canal:

  • · Cabrit 3 – 5 kg.
  • · Cabrit + de 5 kg.

Especejat:

  • · Carrat de cabrit
  • · Espatlla de cabrit
  • · Cuixa de cabrit
Inici · Empresa · El Xai · El Cabrit · La Vedella de Girona · Menuderies · Escorxador · Contacte · Sitemap

C/ Ponent 3-5 · 17160 Anglès (Girona) · Tel. 629 751 729 | XHTML and CSS Valid | Disseny: laperruquera.com