Empresa

El Xai, la nostra raó de ser

Fa 40 anys el xai va ser el nostre primer producte i el que ens va fer començar a rodar. Aquesta àmplia trajectòria ens ha portat a una creixent especialització en tots els processos que l’engloben, des de la procedència dels xais fins a la posterior distribució personalitzada a cada client garantint sempre la màxima qualitat i frescor. Paral·lelament al xai, també hem anat ampliant la nostra oferta especialitzant-nos en el subministrament de cabrit i vedella de primera qualitat.

Xais Aj Riera Girona

Orígens familiars

A AJRiera assentem les nostres bases en el coneixement profund del client per tal d’oferir un servei personalitzat i un tracte directe i proper. Els nostres clients porten molts anys al nostre costat, confiant en nosaltres. Això ens ha facilitat poder adaptar-nos a les seves necessitats, obtenint molt bons resultats. Al llarg dels anys, hem adaptat la nostra estructura d’empresa a les exigències del mercat i els seus avenços tecnològics i sanitaris. Això ens ha dotat d’una gran flexibilitat a l’hora d’ajustar-nos a les especificacions dels diferents tipus de negoci, tant el minorista com el majorista que ens permet fer arribar el gènere més enllà de la nostra zona habitual de distribució.

Corral Aj Riera Ovelles Aj Riera
Corrals Aj Riera

Confiança i servei

Podem garantir que el bestiar arriba al nostre centre en un breu espai de temps i sense patir les inclemències d’un llarg viatge. Actualment disposem d’un ampli ventall de proveïdors ubicats a Catalunya i Aragó per tal de garantir el proveïment d’una carn de xai, cabrit i vedella de primera qualitat. La nostra filosofia ens fa estar sempre oberts a treballar amb nous proveïdors que ens permetin seguir oferint la millor carn al nostre client final.

Vedella Certificada Dalmau Costelles Carn filatejada Girona Distribució Aj Riera Carn filatejada GironaRemat d'ovelles a Girona
Inici · Empresa · El Xai · El Cabrit · La Vedella de Girona · Menuderies · Escorxador · Contacte · Sitemap

C/ Ponent 3-5 · 17160 Anglès (Girona) · Tel. 629 751 729 | XHTML and CSS Valid | Disseny: laperruquera.com