Escorxador

L’Escorxador del Gironès, centre homologat per la Comunitat Europea (CE 10.05475/GE), compleix totes les nostres exigències quan a qualitat i professionalitat, cosa que ens permet treballar-hi amb tota confiança. etiqueta escorxador de Girona

Escorxador de Girona

Es tracta d’un escorxador frigorífic d’alta producció, dirigit a carnissers i sales d’especejament, especialitzat en bestiar oví (xai), boví (vedell i vedella), equí (cavall i poltre) i cabrum (cabrit). Les instal·lacions compten amb un box ritual (el primer a Catalunya) per al sacrifici de bestiar segons marquen les tradicions islàmiques.

Existeixen dos tipus de pràctiques a l’escorxador:

Atordiment: L’animal no pateix ja que se li practica una descàrrega elèctrica que li provoca la mort a l’instant.

Halal o islàmic: L’animal pateix, ja que el ritual es realitza sense atordiment previ. El sacrifici el porta a terme un imam que encara a la Meca l’animal, el qual es neteja abans del tall. Després, se li talla el coll i es penja perquè es dessagni.

Supervisió i higiene:

Les estrictes mesures higièniques de l’escorxador de Girona concorden amb les nostres exigències de qualitat:

  • · Les seves instal·lacions es divideixen en sector net i sector brut.
  • · Les canals es troben en suspensió per evitar el contacte amb el terra o altres superfícies.
  • · Segueixen un traçat especialment dissenyat perquè mai es pugui retrocedir ni creuar-se amb altres circuits garantint així unes condicions higièniques òptimes.
  • · S’apliquen estrictes normes higièniques tant a veterinaris com escorxadors, operaris i oficinistes per tal que els manipuladors no es converteixin en transmissors de microorganismes patògens.

Cal destacar també que l’escorxador amb el que treballem i distribuïm les carns és un model a seguir quant a professionalitat en el treball, en el manteniment dels corrals i en la conservació en les cambres.

A més, la proximitat geogràfica entre l’empresa i l’escorxador ens facilita el contacte i ens garanteix la frescor i qualitat del nostre producte.

Carn de vedella · Escorxador Girona

Carn de vedella · Escorxador Girona
Inici · Empresa · El Xai · El Cabrit · La Vedella de Girona · Menuderies · Escorxador · Contacte · Sitemap

C/ Ponent 3-5 · 17160 Anglès (Girona) · Tel. 629 751 729 | XHTML and CSS Valid | Disseny: laperruquera.com